CD-1.0-3/nl

From ICA-AtoM
Jump to: navigation, search

Please note that ICA-AtoM is no longer actively supported by Artefactual Systems.
Visit https://www.accesstomemory.org for information about AtoM, the currently supported version.

3. Bekijken, navigeren / bewerken

Hoofdpagina > Demo CD > Nederlands > 3. Bekijken, navigeren / bewerken

View screen (user not logged in)

1. Indien je navigeert naar een record vanuit het resultatenscherm, dan laat ICA-Atom het volledig zien in een nieuw scherm. De scherm titel laat zien welk type entiteit je bekijkt: archivistische beschrijving. geautoriseerde beschrijving, archiefinstelling, of term


2. Het scherm laat alle velden zien dat gegevens bevat voor het betreffende record; lege velden worden niet getoond. Lange beschrijvingen kunnen mogelijk buiten het navgiatie scherm komen; gebruik de scroll pijl voor toegang.


3. De Context menubox laat links zien naar gerelateerde records. Indien het gaat om een archivistische beschrijving (getoond), bevat deze tevens links naar de archiefinstelling dat het materiaal bewaard, de makers geautoriseerde beschrijving, andere archiefbeschrijvingen in de hiërarchische orde, en digitale objecten geassocieerd met een lagere beschrijvingsniveaus. Niveaus in de hiërarchie kunnen worden uitgeklapt om te worden gezien of verborgen. Het betreffende record wordt altijd gemarkeerd. Klik op een van de blauwe links om te navigeren naar een ander record.


4. Om het record te bewerken moet je ingelogd zijn als een gebruiker met minimaal contribuant rechten. Klik op de inlog link en geef je email adres en paswoord. Gebruik voor de demo de email "demo@ica-atom.org" en als paswoord "demo". Druk op de inloggen knop


5. Eenmaal ingelogd kun je gebruik maken van de bewerkmodus door te klikken op de titelbalk aan het hoofd van het record (getoond) of bewerk knop aan de voet (niet getoond).


Personal tools
Namespaces

Variants
Actions
Navigation
Toolbox
In other languages